Welcome

VIS TA VIE CONCEPT STORE is in de eerste plaats de flagshipstore van ons eigen merk VIS TA VIE BEBE. Daarnaast kan je in onze concept store tal van andere leuke merken vinden voor baby's, kids en mama's.  
VIS TA VIE BÉBÉ richt zich tot de leefwereld van uw baby, en wordt volledig volgens dezelfde stijl en filosofie als VIS TA VIE in de eigen ateliers van CD Collection vervaardigd.
VIS TA VIE BÉBÉ straalt een klassieke, elegante en tijdloze stijl uit. Er wordt gebruik gemaakt van de mooie, hoogwaardige kwaliteitsstoffen, die voldoen aan de normen en eisen van u en uw klanten.
Om het geheel nog unieker en mooier te maken, kan u alles laten personaliseren met de naam van de baby ( borduren of printen).  
Linde en haar team verwelkomen u graag in hun winkel vol mooie babyspullen, maar ook leuke gadgets, musthaves voor kids en de mama's. Zij staan u graag bij , bij de inrichting van uw baby -en kinderkamer, alsook bij het aanleggen van de geboortelijst van uw baby. U kan onze collecties ook bekijken via volgende link: www.vistaviebebe.be .  
De VIS TA VIE CONCEPT STORE is elke dag geopend van 10 tot 18 uur, behalve op maandag, zondag en feestdagen.